• De Voetbal.NL-App

  De Voetbal.nl app is erg handig. Download de app in de appstore naar keuze en stel je account in met het e-mail-adres waarmee je bij OVV '67 bent ingeschreven in de ledenadministratie.
  Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), trainingen, afgelastingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten.
  Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en auto-indeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team afspeelt.

 • Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen.
  De volgende situaties kunnen zich voordoen:

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het e-mail-adres opnieuw te koppelen.
  Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij OVV '67 in de ledenadministratie bekend bent.

  Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij OVV '67 ? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van OVV '67 ontvangt is het adres waarmee je bij OVV '67 bekend bent.

  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij OVV '67 bekend bent.


  3. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

  Heb je meerdere kinderen bij OVV '67 en is je email adres gekoppeld aan meerdere leden van OVV '67 ?
  Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien.
  Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".

  Wil je een duidelijke uitleg op video ? Klik dan hier.