• OVV'67 Vr1 Bekerwinnaar !!!!
  9 jun 2019
 • Een nieuwe historische gebeurtenis in de toch al zo rijke geschiedenis van het OVV'67 damesvoetbal !!
  Zaterdag 8 juni 2019 gaat de boeken in als de dag dat de Vrouwen 1 de KNVB districtsbeker wonnen in een spannende finale tegen Sleeuwijk.
  Hoogstaand voetbal was niet echt mogelijk op een veld waar een snoeiharde zuidwester-herfststorm over het veld gierde. Maar de spanning maakte heel veel goed.
  Na een rappe 0-1 achterstand in de 1e helft met de storm tegen was het zaak om niet meer schade op te lopen.
  Dat op zich was al een flinke opgave tegen een Sleeuwijk wat ook nog eens fysiek alles in de strijd gooide.
  Na de thee, en dus met de wind in de rug, werd de schade binnen 10 minuten gerepareerd en werd de 0 - 1 achterstand omgebogen in een 2 - 1 voorsprong door doelpunten van Maartje en Sylvana.
  Hierna kwam er bij menig Oosteindse supporter toch wel wat zweet tussen de billetjes, want deze stand bleef lang op het bord staan. Totdat kort voor het eindsigaal een eigen doelpunt na een voorzet van Eline aan alle onzekerheid een eind maakte. Dat na het laatste fluitsignaal het feest losbarste behoeft geen uitleg.
  De afgezant van de KNVB, op wiens schouder de zware taak rustte om de beker uit te reiken, feliciteerde de dames uit "Oosterhout" van harte met het resultaat.
  Ach..... In Oosteind is men wel gewend om op velerlei gebieden gekleineerd te worden door Oosterhout, maar wat er op de voetbalvelden in Oosteind gebeurt, daar kan men in Oosterhout alleen maar van dromen !!
  De misser werd de beste man vergeven; niemand werd er boos, en de vreugde was er ook niet minder om.
  Na afloop bleef het nog lang onrustig in Haarsteeg. En 's avonds natuurlijk ook in het spelershome van OVV'67 te Oosteind.
  Een topseizoen ! Seizoen 2018-2019. Met een hoofdprijs als beloning !
  Speelsters, technische staf en iedereen die haar (of zijn) steentje daaraan heeft bijgedragen: Gefeliciteerd !!!!

  Oh ja..... huisfotograaf Jan Stultjens had toevallig deze zaterdag zijn camera op zak en wat actiefotootjes en sfeer-kiekjes gemaakt. Hij was er toch......
  Het zijn er maar een paar (honderd)
  Je kunt ze vinden op z'n Facebook-pagina.
  Ga gerust kijken, maar zorg dat je wel wat tijd hebt.