• OVV'67 vr 1 laat voorsprong en 2 punten glippen in Heesch
    17 feb 2019
  • Het was niet fraai wat OVV'67 vr 1 op de mat legde. Tegen HVCH vr 1 lieten onze vrouwen zich in de tweede helft in de luren leggen. Het begon allemaal voorspoedig.
    Al na 6 minuten wist Wendy de 0-1 op het scorebord te krijgen voor de Oosteindsen.
    HVCH had in deze fase nog niet veel in te brengen; echter het eerste schot in de wedstrijd van HVCH op doel verschalkte onze keepster en stond het zo maar 1-1. Een minuut later was het weer Wendy die, na het verkeerd uitverdedigen van HVCH, de marge weer op 1 bracht: 1-2. Het spel van OVV'67 vr 1 oogde onverzorgd: veel lange ballen naar voren, veel balverlies door verkeerde passing en veel schoten tegen de tegenstander.
    Snelle uitbraken van HVCH kondigde een kentering in de wedstrijd aan. De verdediging had hier nauwelijks een weerwoord op. Toch werd de stand nog op 1-3 gebracht. Een mooie rush naar de achterlijn van Femke werd gevolgd door een strakke voorzet. Wendy had de hoek voor het uitkiezen en scoorde hiermee een zuivere hattrick.
    Na rust was OVV'67 vr 1 de onderliggende partij. Paniekvoetbal, te weinig overzicht en controle over de bal en soms te gehaast spelen.
    HVCH kwam terug in de wedstrijd en scoorde nog de 2-3 en 3-3. OVV'67 vr 1 kwam nog goed weg met een bal op de lat. Met dit ene punt verandert er niet veel op de ranglijst en moet OVV'67 vr 1 nog vol aan de bak in de volgende wedstrijden.
    Volgende week is er een uitwedstrijd tegen HRC'14, dat momenteel de elfde plaats bezet