• OVV '67 MO15-1

 • Staf
  Corné van Strien Hoofdtrainer / Coach
  Natascha van Mook Assistent Trainer
  Patrick Scheening Keeperstrainer / Assistent trainer
  Simone Vollebregt Performance Coach
  Ron Scheepmaker Teammanager
 • Selectie
  Valerie Bik
  Svenne Waas
  Isa Huijgen
  Dafne Voetee
  Sanne Brants
  Marit van Wees
  Naomi Scheening
  Babs Hermans
  Noa Grootenboers
  Fenne van Strien
  Jady Snoeren
  Mira den Boer
  Nikky Goorts
  Sofie Timmermans
   
 • OVV '67 MO15-1 Nieuws

  Een uitgebreide fotoreportage van de kampioenswedstrijd van OVV '67 MO13-1 tegen VV Waspik MO13-1 vind je hier.

  Met de grote dank aan fotograaf Jan Stultjens.

 • Trainingsschema OVV '67 MO15-1

  Maandag en woensdag van 19:00 tot 20:15 uur.

  Let op:
  Vanwege Covid-19 regelgeving vinden alle trainingen van OVV'67 MO15-1 achter gesloten deuren plaats. Het bezoeken van het trainingscomplex van OVV'67 is derhalve dus niet toegestaan.

 • Programma
  DatumWedstrijdAccommodatieDetails
  19 jun. 14:00OVV'67 MO15-1 - Madese Boys MO15-1Sportpark Uilendonck
  26 jun. 10:30Oosterhout MO15-1 - OVV'67 MO15-1Sportpark Contreie
 • Uitslagen
  DatumWedstrijdUitslag
  12 jun.OVV'67 MO15-1 - Terheijden MO15-112 - 0
  5 jun.TSC MO15-1 - OVV'67 MO15-12 - 2 (3 - 2)
 • Stand competitie 2020 - 2021
  PositieTeamGSGWGLVLVTDoelsaldoPT
  1Terheijden MO15-143012110119
  2Baronie MO15-1430113499
  3Madese Boys MO15-143019729
  4Oosterhout MO15-1421115877
  5Waspik MO15-1421110737
  6Beek Vooruit MO15-142115327
  7OVV'67 MO15-122009456
  8TSC MO15-1311114774
  9WDS'19 MO15-13102618-123
  10JEKA MO15-2401328-61
  11R.K.S.V. Groen Wit MO15-14013310-71
  12Rijen MO15-14004122-210
 • OVV '67 MO15-1 Selectie
 • VALERIE

  Is net zo snel als Dafne Schippers. Onze Valerie loopt alles en iedereen de moeder. En ook iedereen omver. Als het moet. Want wat moet, dat moet. Stijf links. Dat dan weer wel. Staat meestal achterin als centrale verdedigster, ondanks dat ze ook een verwoestend schot uit haar maatje 38 kan persen.
  Is verbazingwekkend goed in het imiteren van een schaap. Qua geluid dan. Ze eet geen gras. Gelukkig....

 • SVENNE

  Klein van stuk, groots in het afleveren van corners op maat. Waar wil je de bal ? Daar ? Dan krijg je ‘m daar ! Svenne is enorm elastisch want komt met haar voet hoger dan jij met je koppie. Staat ook vaak achterin opgesteld maar wel met de drive naar voren. Dribbelt dan ook graag langs de zijlijn, slaat voor het gemak het middenveld over, tot bij de hoekvlag en slaat vervolgens af richting het vijandelijke doel. Zonder richting aan te geven. Je moet de tegenstander natuurlijk niet wijzer maken....

 • MARIT

  Het bewijs dat OVV niet alleen maar speelsters heeft uit Oosteind zelf, want onze Marit maakt wekelijks de trip vanuit 't stadse Oosterhout. En dat zouden meer meiden moeten doen. Doet behalve voetballen ook paardrijden en zou dan ook het liefst te paard naar de voetbal komen. Probleem; OVV '67 heeft geen stallen. Ben jij spits ? Dan ga je Marit niet aardig vinden, want ze maakt je het leven zuur. Daar is ze keigoed in.

 • SANNE

  Onze keepster. Maar in noodsituaties ook spits. Bloedfanatiek ! Dat ook ! Zelfs bij 'n tegenwind van kracht 8 hoor je haar nog aan de overzijde van het veld. Niet zo raar als je haar vader kent....Heeft de dunste beentjes van het hele gezelschap en is bijna doorzichtig. Röntgenfoto’s maken heeft geen zin; je ziet haar niet. Vandaar dat we haar 'n paars ( of soms blauw ) hansopje aan geven als ze op doel staat Dan hoor je haar niet alleen, maar zie je haar tenminste nog. Haar favoriete hoek ? Links !! Oh nee.... rechts !!

 • MIRA

  Wel eens kennis gemaakt met haar verwoestende snoeiharde rechter ? Menige jongen zou er stil van worden...Ze zou 'n dochter van Koeman kunnen zijn ! Ah ! Hoe toevallig ! Mira komt uit een boerengezin. En ze houden.... koeien ! ( echt waar ! ) Nou ja..... nutteloze info natuurlijk. Want ze heet geen Koeman. Koeman was voetballer en nu trainert van Barcelona, en dus geen veehouder. Affijn, volgt u het nog ? Vrije trap voor OVV'67 MO15-1 ? Mira neemt ‘m. Zelfs zonder aanloop. Komt dat schóóóót !!

 • NAOMI

  De jongste van 't stel. Dochter van de keeperstrainert, maar staat niet op doel. Vreemd hé ? Bloedfanatiek en kan erg boos kijken naar d'r tegenstander. En dat maakt vaak indruk. Loopt zich 't snot voor de ogen en verdedigt 't geel/ zwart vooral op 't middenveld. Is niet te beroerd om af en toe een doelpunt te maken. Lekker toch ? Zijn we heul blij mee. Naomi heeft de jeugdopleiding bij DVVC Dongen genoten maar liet daarna d'r contract ontbinden om bij OVV'67 te gaan ballen. Verstandige meid, onze Naomi.....

 • FENNE

  De nachtmerrie van elke verdedigster. En dat vinden wij leuk. Is zowel links als rechtsbenig. Kapt. Draait. Kapt. Draait. Kapt. Draait. Tot je er horendol tureluurs van bent. Kan heel lief lachen, behalve naar de tegenstander. Kijkt ook graag voetbal op TV. Maakt niet uit welke partij. Als het maar beweegt. Fenne kan ook schieten met haar maat 41 ( !!! ). Op doel. Dat doet ze dan ook veel en vaak. En met resultaat ! Doelpunten maken is haar handelsmerk. Lijkt haar vader wel. Oh nee....Wacht...Geintje, Corné !

 • NIKKY

  Nikky.  Na 2 seizoenen afwezigheid terug waar ze hoort: Bij ons, bij OVV’67 MO15. Stiekem moesten we wel lachen bij haar come-back: Onze Nik was even vergeten dat ze tijdens haar afwezigheid wel wat gegroeid was. En daar stond ze dan; met voeten maat 39 in schoenen van maat 35. Ofzo.….. Dat probleem is inmiddels gefixed en onze Nikky loopt inmiddels weer als een kievit. Zo rap zelfs dat ze je achtervolgt tot in de kleedkamer ! Nee….. Nikky is het spel niet verleerd !

 • DAFNE

  Het meisje met het mooiste haar van heel OVV'67 ! Via een hoestende man in een lange regenjas kregen we een gouden tip: "Er traint een meisje bij Olympia in Dongen, maar ze krijgt daar geen contract". Hebben ze wel zitten slapen daar, want  OVV'67 maakte wél werk van haar en heeft er nu gratis een mega-talent bij ! Van ons mag Dafne niet meer weg. Is zowel links-als rechtsbenig. Da's handig ! Dafne begon ooit in de achterhoede, maar heeft de smaak van doelpunten maken inmiddels te pakken. Wel handig, want daar draait het spelletje om.

 • BABS

  Onze Babs ! Uit onze eigen jeugdopleiding. Voor een niet nader te noemen bedrag overgenomen van de JO-13 van OVV'67. Dus meiden; ze staat haar mannetje. Ook al is onze Babs niet al te groot; haar daden zijn dat zeker wél ! Babs kan zowel op het middenveld als voorin uit de voeten en is in staat om met haar fluwelen trap of fraaie steekbal de spits op haar wenken te bedienen. Een transfer van Babs is wat ons betreft dus onbespreekbaar.

 • SOFIE

   

   

 • NOA

  Terug van even weggeweest ! Want bij nader inzien is het leuker voetballen bij OVV’67, dan bij VV Oosterhout. Wij wisten dat al langer, natuurlijk. Onze Noa ! Ze mag alleen voetballen bij windkracht 6 of lager. Anders bestaat 't risico dat we haar kwijtraken en op 't parkeerterrein moeten ophalen. In de spelersbus gaat ze mee als handbagage. Na aankomst op het veld, halen we haar uit de tas en is vervolgens niet meer te stoppen. Er is geen wedstrijd waarin Noa niet scoort. Alleen als ze er niet is. "Maar da's logisch", zou Cruijff dan hebben gezegd. Noa is XS in uitvoering maar XXXXL in daden.

 • JADY

  Wat van ver komt, is extra goed, Nou... Dan hebben we met onze Jady uit Dongen-Vaart een schot in de roos ! Een perfecte aanwinst. En ook Jady kostte gratis want onze TD heeft goed onderhandeld met VV Dongen ! Daar krijgen ze spijt van, daar aan de Procureurweg. Maar hé... Wie wil er nou niet voetballen bij OVV’67 MO15-1 ?  Jady is een linkspoot die een strakke assist geeft, maar zelf ook doelpunten maakt. Linksbenige speelsters zijn dun gezaaid in de voetballerij. Zeker als ze keigoed zijn ! En dat is onze Jady ! Dus zijn we héél zuinig op onze linksbuiten. En ook Jady heeft, wat ons betreft, een contract voor het leven !

 • ISA

  Onze nieuwste aanwinst. Liep uit haar contract en was dus gratis op te halen bij onze buren uit 's Gravenmoer; VV ONI. Heeft daar de volledige  jeugdopleiding doorlopen en het moet gezegd: ze heeft daar heel goed opgelet. Isa weet inmiddels wel hoe de hazen lopen op het voetbalveld. Ze "ziet" het spelletje. En dus zijn we zeer verguld met onze nieuwe aanwinst ! Isa heeft inmiddels een meerjarig contract getekend en dus hebben we er met ingang van het seizoen 2020-2021 een pareltje bij !

 • OVV'67 MO15-1 Technische staf
 • CORNE
  Na jarenlang assistentschap inmiddels nu gepromoveerd tot Hoofdcoach ( met een hoofdletter H ). Traint als hij niet hoeft te werken. En werkt als hij niet hoeft te trainen. Zijn droom was voetballer worden. Maar de scouts hadden altijd autopech. Of de weg naar Oosteind was afgesloten. Wie zal het zeggen....Corné volgt werkelijk alles wat voetbal aangaat. Vraag hem iets over de interland van Botswana tegen Togo en hij komt met een gedetailleerd wedstrijdverslag. Corné. Ziet. Alles !

 • PATRICK
  Waarschijnlijk de enige keeperstrainer in Nederland die (gelukkig niet in, maar wel) met de kinderwagen naar het voetbalveld komt. Is zelf ook nog actief op het veld. Tot voor kort bij DVVC in Dongen, maar ook Patrick heeft een transfer verdiend naar Oosteind. DVVC blij ( of niet ), wij blij. Heeft 'n prachtig gevoel voor humor. Roept achter elke zin: Hé', dus je blijft altijd alert bij onze Pat. Is in het dagelijks leven "Feyenoorder". Nou ja, wij worden er ook weer niet boos om. We doen er gewoon mee lachen.

 • RON
  Elftalbegeleider. Behandelt alle meiden alsof het allemaal zijn dochters zijn. (Mocht ‘ie willen...) Ron kun je nooit missen want zijn stemvolume staat altijd op standje "max". Onlosmakelijk verbonden met zijn tablet tijdens de wedstrijd om zo alles te analyseren op het gebied van de wissels.
  Zware tijden voor Ron, want hij houdt uitsluitend en alleen van de kleuren geel en zwart. De kleuren van OVV’67 ! Maar ook van NAC Breda....

 • NATASCHA
  De technische staf bestaat niet louter en alleen uit mannen. Dames hebben óók verstand van voetbal. En dat laat onze "Natas" wekelijks zien. Ze draagt de zéér belangrijke titel "Assistent Trainer/Coach" en doet meer dan alleen de ballen oppompen. Natascha voetbalde tot voor kort zelf ook niet onverdienstelijk. Namelijk in Dames 1. Alleen nu effe niet. Natas is "geblesseerd", want er groeit een klein keepertje in de buik van Natas.....
  UPDATE !! Beschuit met muissies !!! Natascha is mama geworden van een mooi knulletje !

 • SIMONE
  Praat net zo snel als ze denkt. Onze Performance Coach. Klinkt duur en belangrijk. En dat is ze ook. Het Manusje-van-alles onder de trainers. Spitsentrainer, Fysieke trainer, Bewegingswetenschapper, Conditie-trainer. Simoon is ernstig afgestudeerd in zowat alles op sportgebied. Ze is nog nét geen coach betaald voetbal. Achter Simoon aan hobbelen is geen pretje, want ze houdt de vaart erin ! "Stroop de mouwen maar op", is haar motto. Geen enkele meid van de MO-15 ontkomt aan de speciale aandacht van onze Simoon. En dat werpt vruchten af ! Wij zijn erg blij, met onze Simoon !

 • Official Partners OVV '67 MO15-1