• OVV'67 gaat samenwerken met Fysiomore BV
  22 aug 2020
 • Fysiomore is een fysiotherapie- en voedingspraktijk in de regio. Deze zijn gevestigd in de vestigingen van Arendse health clubs.
  Fysiomore heeft locaties in o.a. Dongen, Breda, Oosterhout, Tilburg, Etten-Leur , Waspik en Raamsdonksveer.  Fysiomore zal met name op medisch gebied de gehele vereniging gaan ondersteunen

  -              Medische keuringen per speler
  -              Performance trainingen ( 1op 1 met fysiotherapeut)
  -              Sportvoedingsadviezen door sportdiëtiste
  -              Behandelingen van geblesseerde spelers (binnen 24- 48 uur)
  -              Voorlichting aan ouders/ trainers omtrent voetbalblessures en sportvoeding.

 • Individuele Medische keuring speler

  Fysiomore zal alle (jeugd) leden persoonlijk gaan uitnodigen voor een medische keuring in de maanden augustus/ september.
  Spelers worden individueel getest en de gezondheid van de jonge spelers wordt in kaart gebracht.

  Er wordt een rapport gemaakt m.b.t. de kans op eventuele ontstaan van blessures.
  Deze scores worden met de speler en/ of ouders besproken/ toegelicht.
  Wanneer u geen gebruik wilt maken van de medische keuring , kunt u dat binnen 7 dagen na ontvangst van deze mail aangeven.

 • Individuele performance training.
  Op basis van de resultaten uit de medische keuring kan een persoonlijk, specifiek trainingsprogramma gemaakt worden voor de desbetreffende (jeugd) spelers.
  Dit specifieke, persoonlijke programma is gericht op preventie van blessures en/ of het verbeteren van de vaardigheden: stabiliteit, kracht, core stability en/ of lenigheid.
  Wekelijks heeft de jeugdspeler een  1 op 1 een training met de (sport) fysiotherapeut.  Doel is om optimaal fit te zijn voor aankomend (nieuwe) voetbalseizoen.

  Vergoeding medische keuring en/ of persoonlijke trainingstraject/ groepstraining.
  De medische testen en het individuele trainingstrajecten van de jeugdspelers worden volledig vergoed.
  Er worden alleen eenmalig 15 euro administratie kosten gerekend wanneer een speler gebruik gaat maken van de 1 op 1 performance trainingen en/ of groepstrainingen.  De speler ontvangt een ‘’tgs sleutel’’ om zijn presentie en trainingsresultaten te kunnen monitoren.

  Blessure? Fysiotherapeutisch onderzoek.
  Wanneer een speler geblesseerd raakt kan hij/ zij direct een afspraak maken voor een fysiotherapeutisch onderzoek. Binnen 24- 48 uur kan de speler worden gezien en wordt de blessure onderzocht.
  Een afspraak kan gemaakt worden telefonisch 0162 744402 of via email info@fysiomore.nl of via de website: www.fysiomore.nl

  Lichaamsanalyse + Sportvoeding
  Later in het voetbalseizoen zal er er een uitnodiging  komen voor een lichaamsanalyse i.c.m. een persoonlijk sportvoedingsadvies. De sportdiëtiste van Fysiomore zal een lichaamsanalyse afnemen om vervolgens een persoonlijk (sport) voedingsadvies mee te geven.

  Informatieavonden 
  Fysiomore zal op diverse informatieavonden aanwezig zijn. Ze gaan aan trainers/ leiders/ ouders  een informatieavond verzorgen omtrent blessurebehandeling en/ of preventie van blessures. Tevens komen thema’s als voeding in voetbal aan bod.

  Groepstrainingen 
  Fysiomore en Arendse health club bieden teams de mogelijkheid om tegen reductie een “Team groepsles” te ontvangen bij bijvoorbeeld afgelastingen en/ of in de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Denk aan groepslessen zoals: Spinning, Clubpower en circuittrainingen zoals kickboksen zijn mogelijk. Telefonisch dient ook hiervoor een afspraak gemaakt te worden.

  Specialisaties Fysiomore:

  • (Sport)Fysiotherapie
  • Echografie / Epte therapie
  • Revalidatie in het water  (32 graden)
  • Dry needling
  • Actieve revalidatie op de modernste revalidatie apparatuur
  • Kinderfysiotherapie 
  • Diëtetiek --> sportvoeding
 • Contactgegevens Fysiomore

  Fysiomore Dongen 
  (gevestigd in Arendse health club).

  Doelstraat 16
  5101 PA  Dongen
  0162 744402
  www.fysiomore.nl
  info@fysiomore.nl