• OVV ’67 MO13-1 werkt aan doelsaldo
  15 apr 2019
 • Alhoewel de competitie nog 4 rondes te gaan heeft, schijnt men ergens in Oosteind op een geheime locatie al druk bezig te zijn met het afstoffen van de platte kar.
  Er wordt nog nergens openlijk over gesproken, maar op fluistertoon is er af en toe toch wel wat hoorbaar. Niet zo vreemd: met nog 4 wedstrijden te gaan, 3 punten voorsprong op de nr 2, een beter doelsaldo, én het gegeven dat de nrs 2 en 3 elkaar nog ontmoeten en OVV ’67, relatief gezien, het makkelijkste programma heeft ligt een nieuw kampioenschap wel in de lijn der verwachting.
  De plattelandsvoetbalmeiden uit Oosteind lieten afgelopen zaterdag geen spaan heel van de dames van DESK uit Loon op Zand: 13-0. Aan zelfvertrouwen geen gebrek in ieder geval.
  De 6-koppige (!!) technische staf zien hun pupillen met de week beter worden. Een heerlijke constatering moet dat zijn voor Technisch Directeur vd Boom en zijn gevolg. Trainer Corné van Strien kon j.l. zaterdag beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Alleen Svenne ontbrak met lichte enkelklachten. Zij kreeg van de medische staf een weekje rust en aanschouwde de wedstrijd derhalve vanaf de tribune.
  Mira kon, na een midweeks onder handen te zijn genomen door de fysio wel weer aantreden. Het laag geklasseerde DESK wist na 4 minuten al waar het aan toe was, want de keepster kon de bal toen al uit het netje rapen: 1-0.
  Daarna vielen er nog 8 doelpunten te bewonderen, waardoor de ruststand op 9-0 stokte. Na de pauze wederom eenrichtingsverkeer richting het DESK-doel wat uiteindelijk resulteerde in een 13-0 uitslag.
  Coach van Strien, al reeds 3 weken gehuld met een gipsen been vanwege een gebroken teen ( dat rijmt ) was na afloop uitermate tevreden met het vertoonde spel: "De meiden wisten zich goed te focussen op de wedstrijd. Ze speelden zeer geconcentreerd en wisten precies waar het om gaat, want het doelsaldo is ook belangrijk in deze fase van de competitie. Daarom verdienen ze allemaal een groot compliment".
  Komende zaterdag komt de selectie wederom bij elkaar. Om 16:15 uur trappen de meiden af voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen de buurmeiden van het Oosterhoutse SCO MO13-1.
  Een partij die als opwarming dient voor de later te spelen halve finale bekerwedstrijd OVV '67 Dames 1 - Sparta Dames 1. ( Aanvang van deze wedstrijd om 18 uur ).
  27 april heeft het Zijne Koninklijke Hoogheid behaagd om de meiden vrijaf te geven. Op 4 mei hervat OVV ’67 de competitie. In Dorst tegen Neerlandia. Aanvang 11 uur. ( Als de buschauffeur de weg weet.....)

  Statistieken: OVV ’67 MO13-1 ?? DESK MO13-3. Uitslag: 13-0. ( Rust 9-0 )
  Doelpunten: Fenne (vS) 9 x, Niene 2 x, Marit 1 x, Mira 1 x. Gele/Rode kaarten: 0. Buitenspel: 0.
  Overtredingen: OVV’67 2 x, DESK 1 x ) Balbezit: 77 % - 23 %. Succesvolle passes: 67 % - 17 %. Aantal toeschouwers: 58.