• Geen promotie Heren 1 OVV'67
  19 jun 2023
 • OVV’67 loopt promotie op een haar na mis: ‘Toch hebben we een fantastische prestatie neergezet’

  Het lukte net niet voor OVV’67. De ploeg van Fatih Kaya had voor het eerst in de clubgeschiedenis kunnen promoveren naar de vierde klasse, maar een tegengoal in de laatste minuten deed hen de das om. Netersel won uiteindelijk met 3-2 waardoor OVV’67 volgend seizoen wederom in de vijfde klasse speelt.


  ,,Het is net niet gelukt”, zijn de eerste woorden van Kaya. ,,Het was vandaag net niet goed genoeg.” Met name in de eerste twintig minuten gaf OVV’67 niet thuis. ,,We kwamen binnen twintig minuten al met 2-0 achter. Ik weet niet wat het was. Ik denk spanning bij de jongens.”

   
   

  Toch wist de jonge ploeg zich te herpakken. ,,We kwamen uiteindelijk beter in de wedstrijd en scoorden voor rust de aansluitingstreffer. In de tweede helft gingen we op dezelfde manier verder en begonnen we sterk. De gelijkmaker bleef alleen uit en de wedstrijd leek met 2-1 te eindigen. Totdat Aydin in de laatste minuten de 2-2 maakte. De ontlading bij ons was groot. Iedereen rende het veld op en we waren er allemaal van overtuigd dat we gingen verlengen. Het tegenovergestelde gebeurde alleen. Een paar minuten later viel de 3-2 alsnog. Toen was het klaar.”

  Trots overheerst

  ,,We waren ervan overtuigd dat we in de verlenging zouden winnen”, vervolgt Kaya. ,,Helaas kwam het er niet van, maar dat hebben we aan onszelf te danken. Toch ben ik trots op de groep. We hebben een fantastische prestatie neergezet door met OVV’67 de finale van de nacompetitie te bereiken. Het was voor de club geweldig geweest om voor het eerst in de vierde klasse te kunnen spelen, maar helaas mocht het niet zo zijn.”