• Coronamaatregelen
  11 sep 2020
 • Beste leden en gasten van OVV'67,
   
  Zoals bij vele verenigingen heeft ook het bestuur van OVV'67 maatregelen genomen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. We hopen daarmee een bijdrage te leveren aan het gezond blijven van jullie en van ons als vereniging. De maatregelen zijn niet als leuk te omschrijven en gaan niet helemaal hand in hand met de wijze waarop we binnen OVV'67 normaal met elkaar omgaan. Helaas noodzaakt het virus ons tot het nemen van deze maatregelen, zodat we met elkaar gezond blijven en waardoor we het sociale karakter van OVV'67 kunnen blijven invullen. Voor de teams van andere verenigingen die bij ons komen spelen, gaan de maatregelen vanwege ruimtegebrek helaas nog iets verder. De maatregelen worden op ons park duidelijk aangegeven en ik zal ze onderstaand nog even weergeven.
  -1,5 meter afstand houden
  -Registreren (app of formulier)
  -Zitplaats op terras en binnen
  -Ingang kantine via voordeur
  -Uitgang kantine zijdeur
  -Looproute naar bestelpunt aan de bar
  -Looproute naar toiletten is 2-richtingsverkeer > houdt rekening met elkaar en houdt afstand
  -Bestellen bij de bar op gemarkeerde plaats
  -De overkapping en de doorloop naar zijterras blijven vrij (looproute, dus geen verblijfplaats EN tassen in het rek)
  -Thuisspelende teams krijgen een plaats toegewezen waar ze na afloop kunnen verblijven (bij parasols, in tent 1, in tent 2 of in kantine)
  -Uitspelende teams van OVV'67 die nog iets komen drinken sluiten aan waar ruimte is
  -Maximaal 6 personen in de kleedkamer
  -Maximaal 3 personen in de dugout 
  -Bij het bekijken van wedstrijden langs het veld houden we 1,5 meter afstand. 
  -Buiten is het niet toegestaan om muziek aan te zetten.
   
  Voor teams van andere verenigingen die bij OVV'67 een wedstrijd spelen geldt:
  -Er is geen gelegenheid om te verkleden of douchen. Na de laatste wedstrijd op een speeldag is er beperkte gelegenheid om te verkleden.  
  -Er is gelegenheid om iets te eten/drinken. Voor een kort verblijf kan men zich ophouden tussen de jeu de boule baan en de overkapping. Een langer verblijf na de wedstrijd is thans helaas niet mogelijk.
   
  Blijf gezond. Handhaving van de maatregelen willen we met elkaar vorm geven, dus spreek elkaar aan. Sociale controle is de meest laagdrempelige wijze om met elkaar te komen tot gewenst gedrag. Alleen zo kunnen we OVV'67 door deze moeilijke periode heen loodsen.
   
  Guus Verbeek
  Voorzitter OVV'67.