• Clubquiz OVV'67
  3 jan 2022
 • Een hele leuke quiz voor iedereen die een leuke middag puzzelen wil hebben. Zorg wel voor voldoende hulp (familie, vrienden, kennissen, buren, etc.)

  De clubquiz OVV'67 zal in februari weer gespeeld worden. We gaan weer digitaal vanwege de coronacrisis.
  Noteer maar vast in de agenda: 19 februari 2022 van 13.00 uur tot 18.00 uur.
  Wat staat er te gebeuren? Net als vorig jaar schotelen we jullie 100 vragen en opdrachten voor, die je thuis kunt gaan beantwoorden of oplossen. Voor alle duidelijkheid: het zijn geen vragen over de voetbalclub OVV'67 of over het dorp Oosteind. De vragen sturen we per E-mail.
  Oplossen kun je alléén doen (maar dat is eigenlijk onmogelijk), maar ook met behulp van anderen, met in achtneming van de regels, die door de overheid in verband met corona zijn vastgesteld. Maar (video)bellen, communicatie via whatsapp of computer met elkaar kan altijd. De vragen worden per mail naar je toegestuurd, waarna je je kunt uitleven en moet zorgen dat de antwoorden via een formulier weer voor sluitingstijd digitaal worden ingeleverd.
  Om de antwoorden te versturen gebruiken we een digitaal antwoordformulier, waarin je foto's en filmpjes kunt uploaden. Voor dat laatste is echter wel een Gmail/Google account nodig. Zorg ervoor dat je dus een Gmail/Google account hebt, anders is het niet mogelijk de foto's en filmpjes te uploaden.

  De kosten bedragen € 20,- per inschrijving (dus per mailadres) ongeacht of je alleen speelt of met meerderen. Van dit bedrag zullen we € 5,- doneren aan de voetbalvereniging OVV'67 en het restant wordt gebruikt als prijzengeld.

  Schrijf je nu in voor de quiz: inschrijfformulier

  Inschrijven kan tot 14 februari 2022.
  Voor de winnaars is er een geldbedrag te winnen; de nummer 2 deelt ook mee en nummer 3 wint een drietal gezelschapsspellen. De hoogte van de eerste en tweede prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers.
  De deelname staat open voor leden van OVV'67, inwoners van Oosteind en iedereen die OVV'67 een warm hart toedraagt en niet verbonden is met OVV'67 of Oosteind.
  We hopen weer op een grote deelname. Delen van dit bericht mag (graag zelfs), want hoe meer zielen hoe hoger de, te winnen, prijzen.

  Wij hebben er zin in!

  John en Sylvana