• Aangepaste corona maatregelen
  3 okt 2020
 • Aanpassing coronamaatregelen

  Beste leden en gasten van OVV'67,

  In september meldden we de maatregelen die noodzakelijk waren om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Ondanks alle maatregelen heeft het virus zich toch kunnen verspreiden. De overheid heeft besloten tot nieuwe aangescherpte regels. Deze regels zullen wij als vereniging ook doorvoeren. Vanaf heden gelden de volgende regels bij OVV'67.

  Sporten 

  Sporten op ons sportpark is toegestaan, maar het sociale component rondom het sporten helaas niet meer. Sportbeoefening is uitgezonderd van de maximale samenkomst van 40 personen buiten, maar na het sporten geldt deze beperking wel. Dus na afloop van de training en wedstrijd dien je de sportaccommodatie zo snel mogelijk te verlaten.

  Kantine en terras 

  Alle eet- en drinkgelegenheden bij sportverenigingen moeten gesloten zijn. Onze kantine en de terrassen zijn derhalve gesloten. Het doel van de maatregel is om groepsvorming na het sporten te voorkomen. Dus ook in dit verband is het de bedoeling dat je na afloop van de training en wedstrijd de sportaccommodatie zo snel mogelijk verlaat.

  Toeschouwers

  Er mag geen publiek bij het sporten (trainingen én wedstrijden) worden toegelaten. Ouders/verzorgers die noodzakelijk zijn voor het kunnen laten sporten van een kind/jongere, bijvoorbeeld voor kinderen/jongeren met een beperking, mogen wel worden toegelaten. Uiteraard geldt dat ook voor vrijwilligers met een ondersteunende taak en bijvoorbeeld scheidsrechters. ”Rij-ouders” van jeugd t/m 17 jaar van bezoekende teams maken onderdeel uit van het begeleidingsteam van de sporters en mogen dus worden toegelaten

  Kleedkamers

  Voor ieder team (zowel voor OVV’67 als de tegenstander) is één kleedkamer beschikbaar (let op in de kleedkamer niet meer dan 6 personen tegelijk aanwezig)

  Rust

  Tijdens de rust verblijft het team op het veld. De kleedkamer is weliswaar beschikbaar, maar hier mogen ook in de rust niet meer dan 6 personen verblijven.   

  Overige maatregelen

  Bij OVV’67 gelden daarnaast omnderstaande maatregelen:

  -Bij gezondheidsklachten blijf je thuis

  -1,5 meter afstand houden

  -Maximaal 6 personen in de kleedkamer

  -Maximaal 3 personen in de dugout 

  -Buiten is het niet toegestaan om muziek aan te zetten.

  Blijf gezond. Handhaving van de maatregelen willen we met elkaar vorm geven, dus spreek elkaar aan. Sociale controle is de meest laagdrempelige wijze om met elkaar te komen tot gewenst gedrag. Alleen zo kunnen we OVV'67 door deze moeilijke periode heen loodsen.

  Guus Verbeek

  Voorzitter OVV'67.